Hurtigtest hos Sex og samfunn

Sex og samfunn – senter for ung seksualitet utvider sitt tilbud. Menn som har sex med menn som er 25 år eller yngre, kan nå få hurtigtest for hiv hos dem.

scheduleOppdatert: 16.12.2022

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Testen vil bli utført av helsepersonell. I tillegg til hurtigtest for hiv kan man også teste seg for andre seksuelt overførbare infeksjoner som klamydia, mykoplasma, gonoré, hepatitt b, hepatitt c og syfilis.

Sex og samfunn holder åpent mandag til fredag mellom kl. 12 og 15, og det er mulighet både for timebestilling og drop-in. Tilbudet er gratis og man kan være anonym.

www.hurtigtesthiv.no

http://helsenorge.no/undersokelse-og-behandling/hurtigtest-for-hiv.

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.