Washington

Søndag 22. juli åpner den 19. aidskonferansen i Washington. Etter at Obama opphevet innreiseforbudet for hivpositive er igjen konferansen på amerikansk jord, for første gang på over 20 år. HivNorge er til stede og rapporterer.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Av Arne Walderhaug

labelEmner:

aids

Utstillingmateriell på den store konferansen. Foto: IAS/Scott Sanders

Mottoet for årets konferanse er ”La oss snu strømmen sammen” (Turning the tide together). Med det mener arrangørene at det for første gang foreligger reelle muligheter for å snu epidemien og ikke bare begrense omfanget av smitten, men stanse smittespredningen fullstendig. Konferansen pågår i seks dager og en rekke celebriteter, blant andre Kronprinsesse Mette Marit, Microsoft-gründer Bill Gates, utenriksminister Hillary Clinton og popstjerna Elton John, er ventet til den amerikanske hovedstaden.

Konferansens egen hjemmeside

YouTube-side

Folkehelsa

 

 

HivNorges Olav André Manum er i Washington og rapporterer daglig fra mandag morgen norsk tid.

Les:

Les

Les

Les

Les

 

Les

 

Les

 

Les

 

Les

 

Les

 

Les

Les

Les

Les

Les

Les

 

Les

Les også

schedule04.09.2024

→ Norge og Island går sammen om innkjøp av hiv-legemidler  

Denne uke kunne Norske Sykehusinnkjøp kunngjøre at en avtale om innkjøp av hiv-legemidler og biologiske TNF-hemmere inngås mellom Norge og Island ved Islands nasjonale universitetssykehus Landspitale. 

schedule02.09.2024

→ Om å leve med hiv på Kantarallenhjemmet 

– Vi er fast bestemt å prioritere øking av kunnskap og kompetanse hos våre ansatte, sier kvalitetssjef på Kantarellenhjemmet i Oslo, Nenad Nakic. – Vi hadde flere med hiv her hos oss i de siste årene og det er viktig å ivareta folk som benytter seg av våre tjenester.