Workshop for jenter med hiv

Mange hivpositive kvinner lever medisinsk sett gode liv med hiv, men opplever at hivdiagnosen kommer i veien for sosiale relasjoner og skygger for drømmer og ambisjoner. Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen vil HivNorge invitere deg meg på en workshop.

scheduleOppdatert: 02.10.2017

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Siri Spillum

Bekymrer du deg ofte uten grunn? Lar du deg styre av følelsen av skam eller frykt for andres reaksjoner om diagnosen blir kjent. Mange av våre tankemønstre ødelegger for oss, stjeler tid, energi og hindrer vår livsutfoldelse. Siri vil ta oss gjennom en helg hvor vi lærer oss å kjenne gjennom disse mønstrene og gir oss verktøy til å bryte dem.

Workshopen finner sted 1. til 2. november 2014.

Informasjon og påmelding finner du her

HivNorge og Nye Pluss har inngått et samarbeid om kvinneseminar og kvinnenettverk for hivpositive kvinner. Man trenger ikke å være medlem av noen av organisasjonene for å kunne benytte seg av hverandres tilbud.

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.