Vi gratulerer vår generalsekretær!

HivNorges generalsekretær Anne-Karin Kolstad fyller 60 år denne helgen. Jeg vil på vegne av HivNorge markere merkedagen din.

scheduleOppdatert: 25.06.2021

createForfatter: Leif-Ove Hansen

labelEmner:

Vi er så heldige som har deg som generalsekretær!  Du har virkelig bidratt til gjennomslag og framgang på hivfeltet.  

Som frikjøpt styreleder, var jeg selv så heldig å få jobbe daglig sammen med Anne-Karin i fire år. Disse årene opplevede jeg som svært produktive, vi fikk til mye og personlig fikk jeg et godt innblikk i hvordan politikk utvikles og blir gjennomført.  

Du har med ditt energiske, åpne og gode vesen gjort organisasjonen mer tilgjengelig for alle og ikke minst sørget for politiske gjennomslag i viktige saker for mennesker som lever med hiv.  

Det er på sin plass å minne om en del saker som du har hatt en avgjørende rolle med å få på plass. Tilgang på PrEP, endring i straffeloven som gjør at mennesker som lever med hiv ikke lengre er kriminalisert og fortsatt god tilgang på hivmedisiner etter prioriteringsmeldingen for å nevne noe. Du har blant annet satt i gang prosjekter for å ivareta eldre som lever med hiv, langtidsoverlevere og har sørget for at det finnes tilbud til chemsexbrukere. 

Ditt smittende engasjement, kunnskap og evne til å bygge organisasjon og få til politisk endring har hevet HivNorge betydelig de siste årene.  

Jeg håper du blir hos oss så lenge som mulig! 

Gratulerer med dagen! 

Leif-Ove Hansen 
Styreleder HivNorge. 

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.