Skeive Norge

Torsdag 28. juni overtar Ingrid Bjørnov scenen i Spikersuppa og vil lede skeive Norge til allsang. Det blir alt fra Judy Garland til Lady Gaga, inkludert innslag fra Sound of Music.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Av Arne Walderhaug

labelEmner:

Ingrid Bjørnov inviterer til allsang i Spikersuppa torsdag 28. juni

I regi av HivNorge er scenen på Pride Park overlatt til Ingrid Bjørnov denne torsdagkvelden. Så snart klokkene i Rådhustårnet har slått syv ganger slår Ingrid Bjørnov akkorden og regner med stor respons fra det glade publikum. Til HivNorge sier Ingrid at hun har gjort et dypdykk i homofil allsang og funnet ut at her skal det presenteres toner fra Judy Garland til Lady Gaga. – Homoallsang, sier hun, skiller seg noe ut fra heteroallsang ved at det er mindre viser og svært lite fotformsko.

Hun forteller at ideen kom under Gaygalla i januar da hun slo an tonen med Gloria Gaynors legendariske ”I will survive” – hvor salen spontant satte i gang allsang. Hun tenkte at dette luktet godt, og at dette var noe hun ville utforske videre. Derfor presenterer hun nå et variert utvalg av gode sanger fra 40-tallet og fram til i dag. Og publikum skal synge med, og hun skal holde på til stemmene er blitt for rustne til å holde følge.

Til akkompagnement har Ingrid med seg trommeslageren Ole Petter Hansen på bøtte, en blå plastbøtte fra Biltema. Og til slutt oppfordrer hun til innspill på lesbisk allsang, ettersom hennes fortid med fagottene (Oslo Fagottkor) har gitt henne en god utdanning i homsekorsang.

Korsang for god helse – intervju med Ingrid Bjørnov i siste Positiv

Hva: Skeive Norge synger – allsang med Ingrid BjørnovHvor: Pride Park, SpikersuppaNår: Torsdag 28. juni kl 19.00

Hva: Skeive Norge synger – allsang med Ingrid Bjørnov

Les også

schedule23.03.2023

→ Nytt styre i HivNorge

Årsmøtet i HivNorge som ble avholdt 23. mars, valgte nytt styre og ny styreleder. Leif-Ove Hansen overlater stafettpinnen til Roger Dybedahl.

schedule15.03.2023

→ Årsrapporten over seksuelt overførbare infeksjoner er klar

Folkehelseinstituttet lanserte i dag sin årlige rapport om overvåkning over seksuelt overførbare sykdommer i Norge. Dette inkluderer en oversikt over hivsituasjonen i Norge i 2022. Effektive tiltak som tidlig diagnostikk, vellykket hivbehandling og den hivforebyggende behandlingen PrEP, har resultert i et lavt antall personer som er smittet i Norge, med en nedgang på 80% de siste ti årene.