Seminar

Nettverk for forskning om homoseksualitet setter hiv og aids på seminarprogrammet 16. april. Hiv og medisiner er temaet.

scheduleOppdatert: 31.10.2019

createForfatter:

labelEmner:

Leif Gunnar Ødegård er en av de hivpositive i Norge som har lengst erfaring med hivmedisiner, og dette vil han fortelle om. Frank O. Pettersen er lege ved infeksjonsmedisinsk avdeling, Ullevål universitetssykehus, og har snakket om hiv for HivNorge og Helseutvalget i flere sammenhenger tidligere.

En hivinformant vil fortelle om hiv som en litt anderledes livsstil. Tom Kortoe er brukerrepresentant på Aksept og vil fortelle sine erfaringer om det å leve med aids.

Hvert foredrag skal være på ca 15 minutter, etterfulgt av fem til ti minutter med spørsmål fra publikum. Etter de to første innleggene (ca. en time), holdes det en liten pause før de to siste foredragene holdes. Seminaret holdes onsdag 16. april kl 17.15 i seminarrom 770 ved Universitetets Domus Nova på St Olavs plass. Inngang fra Pilestredet og rommet ligger i syvende etasje.

 

hjemmesider

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.