Mestringskurs

HivNorge og Norsk Selvhjelpsforum inviterer til seminar 15.–17. mars 2011. Seminaret er spesielt beregnet på deg som opplever at hivdiagnosen tar for stor plass i hverdagen.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Av sekretariatet

labelEmner:

Dette er en arbeidshelg om møtet med deg selv og omverdenen, og hvor man bruker fellesskapet som arbeidsarena og møteplass for å ta igjen plassen i sitt eget liv. Målsettingen er at man gjennom selvhjelpsarbeid setter seg i bedre stand til å håndtere hverdagen.

Sammen med andre hivpositive deler man erfaringer om det å leve med hiv, blant annet hvilke utfordringer man møter i hverdagen.

Seminaret blir ledet av Norsk Selvhjelpsforum. Det vil bli arbeid både i plenum og i grupper, slik at det stilles krav til gode norskkunnskaper.

her

Jeg er mer enn hivpositiv-seminaret

Selvhjelpskurset hjalp meg

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.