Mannfolk

Flyktningehjelpen og Norad inviterer til lansering av en nyprodusert film med tittelen ”Protection; Men and Condoms in the time of HIV and AIDS. Dette skjer sammen med internasjonalt seminar om samme tema.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter:

labelEmner:

 

 

I forkant av visning av hele filmen (på totalt 110 min), arrangeres et seminar med spennende gjester fra utlandet, som vil belyse filmens tema og dilemmaer knyttet til menns holdninger til maskulinitet, seksualitet, beskyttelse og HIV/AIDS. Filmen er produsert i Sør-Afrika, og viser tre frekvenser fra henholdsvis Sør-Afrika, Kenya og Sierra Leone.

Norad

Det er gratis adgang.

Les også

schedule26.07.2024

→ Hiv og stigma i helsevesenet

En europeisk undersøkelse viser at opp mot 69% av alle som møter mennesker med hiv gjennom sin profesjon, har manglende kunnskap om overføring og forebygging av hiv. Mer enn halvparten av respondentene rapporterte at de følte en grad av bekymring når de visste at pasienten levde med hiv, for eksempel ved blodprøvetaking eller sårstell.

schedule26.07.2024

→ Når helse ikke kan prioriteres 

Sterke vitnesbyrd fra krigsherjede områder som Ukraina, Armenia, Palestina og Sudan viser at mange som lever under umenneskelige forhold må prioritere sikkerhet og trygghet, og at helse og medisiner ofte kommer i annen rekke.