Ledig stilling

Vil du jobbe i HivNorge? Vi har nå ledig et vikariat i 50 % stilling som kontormedarbeider.

scheduleOppdatert: 11.11.2021

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

En av våre kolleger har barselpermisjon, og vi søker derfor en kontormedarbeider i 50 % stilling til et vikariat fra tiltredelse og ut mai 2022. For riktig kandidat kan det bli mulighet for forlengelse og/eller utvidelse av stillingen. HivNorges sekretariat har en flat struktur, og alle ansatte rapporterer direkte til generalsekretæren. 

Personlig egnethet for stillingen vil tillegges betydelig vekt. Stillingen krever ingen spesifikk utdannelse, men fullført videregående skole vil være en fordel. Relevant tidligere erfaring fra frivillig eller lønnet arbeid, særlig i andre pasientorganisasjoner eller skeive miljøer, vil bli tillagt vekt. Kandidaten må beherske norsk som arbeidsspråk skriftlig og muntlig. Språkkunnskaper ut over dette vil være en fordel. Alminnelige kunnskaper om PC som arbeidsverktøy er en forutsetning, datakunnskaper ut over dette vil være en fordel.

Arbeidsoppgavene vil være generell kontordrift med betjening av telefon- og e-posthenvendelser, praktiske oppgaver i kontorlokalene, bestilling av varer og tjenester med oppfølging av leverandører, sekretærfunksjoner for øvrige ansatte og andre forefallende oppgaver. Ut fra den ansattes kvalifikasjoner kan andre oppgaver også tillegges stillingen.

Arbeidstiden vil ordinært være tirsdag og onsdag kl. 10-15 og torsdag kl. 10-18, men det må påregnes noe kvelds- og helgearbeid i perioder. Reisevirksomhet kan bli aktuelt avhengig av hvilke oppgaver som tillegges stillingen.

Stillingen er et vikariat i 50 % fra tiltredelse og ut juni 2022 med mulighet for forlengelse eller utvidelse for riktig kandidat dersom behovet er til stede. Vi ønsker snarest mulig tiltredelse.

HivNorge ønsker at våre ansatte skal gjenspeile mangfoldet blant våre medlemmer og i samfunnet. Personer med migrasjonserfaring eller tilhørighet til en etnisk, nasjonal, seksuell eller kjønns-minoritet oppfordres spesielt til å søke. Vi tilbyr lønns- og arbeidsvilkår etter stillingens innhold og kandidatens kompetanse og erfaring. HivNorge er ikke medlem av noen tariffavtale, men følger Statens lønnssystem så langt det er relevant. Vi har gode sosiale ordninger, god tjenestepensjon og fem uker ferie.

HivNorge er landets eneste pasient- og brukerorganisasjon for mennesker som lever med hiv og andre som er berørte av hiv. Vi holder til sentralt i Oslo. Vi er for tiden åtte ansatte som blant annet arbeider med rettighetsarbeid, politisk påvirkningsarbeid, psykososialt hjelpearbeid og helhetlig ivaretakelse av personer som lever med hiv.

Har du spørsmål om stillingen, kontakt:

Rådgiver Heming Welde Thorbjørnsen, telefon 966 26 058 / e-post heming@hivnorge.no

Generalsekretær Anne-Karin Kolstad, telefon 922 66 021 / e-post anne-karin@hivnorge.no

Søk stillingen på finn.no

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.