Informasjon til årsmøtets deltagere 

Vi har innkalt til ordinært årsmøte 17. mars 2022. Av praktiske årsaker holdes møtet i Oslo Kongressenter.

scheduleOppdatert: 17.03.2022

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Se innkalling til årsmøte her.

Oslo Kongressenter har adresse: Youngs gate 21, 0181 Oslo

Som et ekstra tilbud, ønsker vi også å legge til rette for at de av våre medlemmer som av forskjellige grunner ikke har mulighet til å være fysisk til stede på årsmøtet, kan delta på møtet digitalt via Zoom. De som ikke kan delta fysisk på årsmøtet, må melde seg på for digital deltakelse dagen før årsmøtet, slik at vi kan sikre at lenke til møtet og informasjon om gjennomføring blir sendt ut i god tid. 

For å kunne delta på årsmøtet må du være medlem og ha betalt kontingent for 2021. Digitale deltagere får bekreftelse fra oss med personlig lenke til det digitale møtet når vi har sjekket medlemsstatus i vårt register.

Klikk HER for påmelding til digital deltagelse.
NB! Du må ha registrert deg på forhånd for å kunne delta digitalt. Siste frist for registrering for digital deltagelse er 16. mars.  

De som følger møtet via Zoom, vil se dirigentbordet og talerstolen og høre det som skjer i salen. Dokumentene vil ikke bli vist på skjerm. De som følger møtet via Zoom, må derfor selv ha årsmøtepapirene tilgjengelig, enten på papir eller digitalt på valgt enhet.  

Prosedyre for stemmegivning og diskusjoner er beskrevet i forretningsorden for møtet. 

Vi har begrenset kapasitet til å gi teknisk støtte til de som deltar over Zoom. Vi anbefaler derfor alle å logge på minst en halv time før møtestart for å delta på en teknisk gjennomgang av de funksjonene i Zoom som vil være i bruk under møtet. 

Enhver som vil delta med Zoom er selv ansvarlig for å ha en datamaskin med riktig programvare, kamera, mikrofon og høyttaler og tilstrekkelig god internettforbindelse. Vi anbefaler ikke å delta via telefon eller nettbrett da det er vanskeligere å betjene slike enheter under stemmegivning. Vi anbefaler at dere laster ned og prøver ut programvaren i god tid før møtet. 

For tekniske spørsmål, kontakt sekretariatet: 

Bente Bendiksen, tlf. 966 26 062 
Heming Thorbjørnsen, tlf. 966 26 058 

Sakspapirer

Sakspapirer kan lastes ned via lenkene under.

Les også

schedule02.10.2023

→ Eldre med hiv og PrEP-brukere inn på Oslos handlingsplan

HivNorge er glade for å ha fått økt fokus på eldre som lever med hiv og på å få raskere tilgang til PrEP inn i Oslo kommunes nye handlingsplan for kjønns-, kjønnsuttrykk- og seksualitetsmangfold.

schedule27.09.2023

→ PrEP på agendaen

Som en del Fast Track Cities 2023-konferansen i Amsterdam har HivNorge deltatt på flere foredrag og erfaringsutvekslinger om den hiv-forebyggende behandlingen PrEP. PrEP er et viktig og aktuelt tema under konferansen, siden introduksjonen av PrEP har bidratt til stor reduksjon av nye hivtilfeller globalt.