HivNorge stenger sine kontorlokaler for en periode.

Vi kan nås på mobiltelefon 920 16 892 hver dag mellom 10.00-16.00. Du kan også nå oss på mail post@hivnorge.no eller anne-karin@hivnorge.no eller via melding på messenger på vår Facebook-side HivNorge. Hvis du har behov for det, kan vi avtale samtale over FaceTime på HivNorges FaceTime på Facebook.

scheduleOppdatert: 13.03.2020

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

HivNorge er anbefalt av Infeksjonsmedisinsk poliklinikk på Ullevål om å stenge vårt kontor og utsette årsmøte og andre arrangement inntil videre.

Vi er primært tilgjengelig i arbeidstiden, men vil om vi er tilgjengelig svare på hastesaker utover ordinær arbeidstid. 

Vi er tilgjengelig for å gi råd om hvordan du skal få ny resept og hivmedisiner om du mangler dette, samt alle andre hivrelatert saker du ønsker svar på. 

Således er vår rådgivningstjeneste, vår juridiske rådgivningstjeneste og samtaletilbud tilgjengelig, men må skje via telefon, mail, FaceTime, messenger og ikke personlig oppmøte. Alle arrangement er utsatt inntil videre.

Det anbefales ellers at man følger råd og forholdsregler fra Folkehelseinstituttet i forbindelse med Corona-viruset. Slik situasjonen nå ser ut til å utvikle seg bør man unngå store folkemengder, arrangement og unødvendig kollektivtransport i rushtiden. 

Din arbeidsgiver har sikkert også besluttet hvilke retningslinjer som er gjeldende der du jobber og mange bedrifter, institusjoner og organisasjoner har valgt å innføre hjemmekontor og stenge sine kontor. 

Det er lite som tyder på at apotekene vil stenge, men det kan være klokt å sjekke om du har nok av de medisinene du tar daglig for en god stund fremover. 

Vi oppdaterer fortløpende våre websider med ny informasjon om utviklingen. Ta kontakt om du har noen spørsmål eller andre henvendelser.



Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.