HivNorge på Skeive sørlandsdager

Årets happening på Sørlandet er selvfølgelig Skeive sørlandsdager. Evenementet tjuvstartet i går med debattmøte om likestilling og diskriminering. Høydepunktet er regnbuetorget, parade og paradefest på lørdag. HivNorge er selvfølgelig til stede. HivNorge vil markere budskapet om at vellykket behandling er null smitterisiko. Det er nå allment fastslått at vellykket behandling av mennesker som lever med […]

scheduleOppdatert: 19.02.2018

createForfatter: Arne Walderhaug

labelEmner:

Årets happening på Sørlandet er selvfølgelig Skeive sørlandsdager. Evenementet tjuvstartet i går med debattmøte om likestilling og diskriminering. Høydepunktet er regnbuetorget, parade og paradefest på lørdag. HivNorge er selvfølgelig til stede.

HivNorge vil markere budskapet om at vellykket behandling er null smitterisiko. Det er nå allment fastslått at vellykket behandling av mennesker som lever med hiv betyr at smitte av hiv ikke kan overføres i seksuelle relasjoner. – Dette er et budskap som er viktig å formidle, sier generalsekretær Anne-Karin Kolstad som vil være tilstede i Kristiansand med informasjon, brosjyrer og organisasjonens quizz sammen med frivillig Torgeir Landaas (bildet). I tillegg vil HivNorge informere om PrEP.

HivNorge deltar også i paraden.

For program under Skeive sørlandsdager.

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.