HivNorge har flyttet

HivNorge har endelig flyttet inn i nye lokaler i Rosenkrantz’ gate 4. Medlemmer, frivillige og samarbeidspartnere er velkomne til å besøke vårt nye og fine kontor.

scheduleOppdatert: 16.12.2022

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Etter 15 år i Christian Krohgs gate 34, har HivNorge nå flyttet inn i nye kontorlokaler. Lokalene ligger sentralt plassert i Rosenkrantz’ gate 4, rett ved Oslo tinghus og bare et steinkast fra Karl Johans gate.

HivNorge vil fortsette alle våre vanlige aktiviteter i de nye lokalene. Det vil holdes temakvelder, frivilligkvelder, fagmøter, samtalegrupper og en-til-en samtaler i de nye lokalene, som har store og lyse samtale- og møterom.

Vi ønsker medlemmer, frivillige og samarbeidspartnere velkomne til innflytningsfeiring.

Torsdag 10. november inviterer vi HivNorges medlemmer og frivillige til åpen kveld klokken 17.00.

Tirsdag 15. november er alle våre samarbeidspartnere invitert til lunsj og samling. Kom og se hvor fint vi har fått det.

Vi håper å du vil delta og dele gleden av vårt nye lokale og samarbeidet vårt.

Les også

schedule26.07.2024

→ Hiv og stigma i helsevesenet

En europeisk undersøkelse viser at opp mot 69% av alle som møter mennesker med hiv gjennom sin profesjon, har manglende kunnskap om overføring og forebygging av hiv. Mer enn halvparten av respondentene rapporterte at de følte en grad av bekymring når de visste at pasienten levde med hiv, for eksempel ved blodprøvetaking eller sårstell.

schedule26.07.2024

→ Når helse ikke kan prioriteres 

Sterke vitnesbyrd fra krigsherjede områder som Ukraina, Armenia, Palestina og Sudan viser at mange som lever under umenneskelige forhold må prioritere sikkerhet og trygghet, og at helse og medisiner ofte kommer i annen rekke.