Hiv, hemmeligheter og arbeidsliv

Hver dag får Frank Warren tilsendt postkort med hemmeligheter og hver søndag deler han disse på nettsiden sin. Så langt har postmannen levert over en million hemmeligheter og nettsiden hans er verdens mest besøkte reklamefrie blogg. Møt ham på Litteraturhuset på verdens aidsdag.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Arne Walderhaug

labelEmner:

I samarbeid med Helsedirektoratet arrangeres et spennende seminar om hiv og hemmeligheter på verdens aidsdag. Samtidig blir også en ny undersøkelse om hiv på arbeidsplassen presentert.

Frank Warren presenterer hemmeligheter.

www.postsecret.com

Hver dag får Frank Warren tilsendt postkort med hemmeligheter og hver søndag deler han disse på bloggen sin. Så langt har postmannen levert over én million hemmeligheter og nettsiden hans er verdens mest besøkte reklamefrie blogg.På verdens aidsdag kommer altså Warren til Oslo og forteller oss hvordan hemmeligheter påvirker både enkeltpersoner og samfunnet. Hvordan kan vi, ved å bryte tausheten, hjelpe oss selv og folkene rundt oss?

Hver dag får Frank Warren tilsendt postkort med hemmeligheter og hver søndag deler han disse på bloggen sin. Så langt har postmannen levert over én million hemmeligheter og nettsiden hans er verdens mest besøkte reklamefrie blogg.

http://www.ted.com/talks/frank_warren_half_a_million_secrets

Hiv og arbeidslivHelsedirektoratet vil dessuten presentere tall fra en ny undersøkelse om hiv og arbeidsliv. Hvordan stiller vi oss til kolleger med hiv? Og hva tenker vi om å ha en lege med hiv?  Personer som lever med hiv vil fortelle om sine erfaringer med åpenhet på arbeidsplassen.

Hiv og arbeidsliv

PaneldebattAktører fra arbeidsgiver- og arbeidstakersiden, personer som lever med hiv. Paneldebatten vil ledes av Aslak Bonde.

Paneldebatt

 

Hvor: Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, Oslo,

https://response.questback.com/hivnorge/mn6wkf8dik

Helse og omsorgsminister Bent Høie er invitert til å åpne seminaret.

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.