Hagekonsert

Aksept feirer 25 år i år og markerer jubileet med sin tradisjonelle hagekonsert tirsdag 26. juni. Anita Skorgan er en av gjestene og skuespilleren Geir Kvarme er sammen med Kari Slaatsveen kveldens konferansierer.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter:

labelEmner:

Anita Skorgan

En av Norges aller største artister med 40 års erfaring fra de skrå bredder er tilbake på Aksept. Anita Skorgan stiller med musikere og presenterer musikken som hun selv brenner for. Vakkert, underfundig og med en stemme og et musikalsk uttrykk som gir balsam for sjelen.

Årets konferansierere er tilbake etter 7 år: Kari Slaatsveen er kjent for sin myke radiostemme, eminente musikksmak og underfundige humor, i tillegg til egne program både på radio og tv. Kari var også konferansier for Oslo fagottkors sommershow i 2011. Geir Kvarme er eminent skuespiller både fra scenen og fra flere TV-serier.

 

Queendom

Også trioen Queendom er tilbake på Aksept, og presenterer låter fra sin første plate «Still rising» – som er en dansbar og urban blanding av pop, soul, reggae og afrobeat. Dronningene i Queendom har jobbet sammen i 13 år, og har skapt humorshow, spilt konserter, turnert, opptrådt på hundrevis av events, skrevet en satirebok og vært aktive som både artister og skribenter på radio og TV.

Norges lekreste homsekor er endelig tilbake på Aksept. Oslo fagottkor er kjent for sin humoristiske tilnærming til alle stilarter, og har et stort og variert repertoar. Mannskoret har stor suksess med sine årlige sommershow og julekonserter for et stadig voksende publikum, og kommer til Aksept fulle av kjærlighet, etter seks forestillinger med showet ”Fagott in love”.

Norges nye stand-up-yndling, Ulla Hageby, vikarbloggeren til vår elskede Berit Bislett, har lovet å ta turen innom hagen for å servere noen saftige vitser og hverdagsbetraktninger.

Det blir magisk illusjon når magikerkongen Alexx Alexxander besøker Aksept. Han har underholdt med sine trylleshow siden han var ti år gammel, og ble kjent i hele landet etter at han var med i «Norske talenter» i 2010 og ble kåret til «Årets tryllekunstner» samme år.

Aksepts hjemmesider

Les også

schedule26.09.2023

→ Fast Track Cities 2023-konferansen er i gang

Fagpersoner, aktivister og berørte på hivfeltet er samlet for å dele erfaringer, presentere forskningsresultater og for å styrke det internasjonale nettverket. – Arbeidet for å ende hivepidemien er ikke bare medisinsk, i dag er den største utfordringen stigmaet og de sosiale belastningene relatert til hiv, forteller Amsterdams ordfører.

schedule25.09.2023

→ Belyser diskriminering i helsevesenet

Helsefestivalen ble i helgen arrangert for fjerde gang av Tverrkulturell helseinfo og samarbeidspartnere i Oslo. Festivalen tar for seg viktige temaer på helsefeltet, og i år var hovedtemaet diskrimering i helsevesenet. Helsefestivalen gikk over to dager hvor det ble invitert til både fagseminar og en åpen dag med stands på Grønland torg.