Hagefest

Et topplag med kjente artister stiller opp når Aksept på nytt inviterer til hagekonsert tirsdag 25. juni. Linn Skåber er årets konferansier og blant artistene finner vi Bjørn Eidsvåg, Silje Nergård, Thomas Numme og Bertine Zetlitz.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Arne Walderhaug

labelEmner:

I år er det tolvte gang Aksept inviterer til utendørs festkveld i forbindelse med Skeive dager. Fra hagen øverst på Grünerløkka i Oslo bidrar kremen av norske artister til å sette fokus på hivsaken og hivpositives livssituasjon.

Produsent og kulturleder på Aksept, Svein Fuglestad, har samlet en lang rekke strålende artister til årets arrangement: Bjørn Eidsvåg, Bertine Zetlitz, Silje Nergaard, Sturla Berg-Johansen, Solveig Slettahjell, Vegas m/Thomas Numme, Marianne Antonsen, Knut Anders Sørum, Hans Esben Gihle, Kim André Rysstad, Hannah Wozene Kvam, Sidiki Camara, Dragshowgruppen Delicious, Christine og Geir, Kent Olaf Steinhaug, Lisa Schøne Johansen. Årets konferansier: Linn Skåber.

Her kan du lese mer om arrangementet og alle årets artister

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.