En ny forestilling om sorg knyttet til hiv

Black box teater ønsker hjertelig velkommen til forestillingen Birds of Ill Omen, av Corentin JPM Leven. Forestillingen er fra 30. mars til 02. april 2022.

scheduleOppdatert: 16.12.2022

createForfatter: Alaa Zerbo

labelEmner:

Birds of all III Omen er en ny forestilling som tar opp temaer knyttet til hiv med fokus på forholdet mellom det selvdefinerte identitet og identitet som er resultat av medisinske vurdering.

Gjennom sin egen hivdiagnose problematiserer Leven sykeliggjøringen av den skeive kroppen og de mange rollene han, med diagnosen, må fylle både sosialt og i LHBTQ+-miljøet.

Black box sier at I denne visuelle forestillingen skapes et rom fylt av minner og ønsker om en individuell homofil kropp. Et sted mellom byggingen av monument og minnemarkering, mellom vitenskap og selvidentifisering.

Corentin JPM Leven er en scenekunstner som jobber både som regissør, scenograf og skuespiller. Arbeidene hans er sterkt forankret i queermiljøets arv og historie.

Les også

schedule08.03.2024

→ Kvinners helse og rettigheter i fokus  

På den internasjonale kvinnedagen 8. mars, rettes fokuset mot de ulike utfordringene kvinner står overfor, både nasjonalt og globalt. I likhet med UNAIDS vil HivNorge understreke behovet for å beskytte kvinners rettigheter for å sikre og ivareta helse, spesielt for jenter og kvinner som lever i fattigdom og i krigs- og konfliktområder. 

schedule07.03.2024

→ Informasjon til årsmøtets deltagere 

Vi har innkalt til ordinært årsmøte 21. mars 2024, kl. 18.30. Møtet holdes i HivNorges lokaler i Rosenkrantz' gate 4 i Oslo, men det vil også legges til rette for digital deltagelse. For å kunne delta på årsmøtet må du være medlem og ha betalt kontingent for 2023.