bodymapping

– Dette er en terapiform som hjalp meg godt på vei inn i en ny verden av farger, former og indre ro, samt ga meg fokus på noe positivt i mestringen av hivdiagnosen, sier en Bodymapping-deltaker. HivNorge inviterer til ny Bodymappingworkshop høsten 2013.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

I samarbeid med Jens Peder Høeberg og Jo Dietrich fra Danmark gjentar HivNorge suksessen med Bodymapping fra 2011. Bli med på to kreative helger hvor hivpositive samles til en workshop i Oslo. Med kroppen som utgangspunkt vil dere visualisere tanker omkring hiv gjennom former, farger, symboler og tekster.

På et stort lerret på 220X110 cm vil du kunne uttrykke hvem du er: i nåtid, fortid og visjoner om fremtiden. I bilder og ord maler du dine opplevelser med hiv med utgangspunkt i et portrett av kroppen.

Det krever ingen forberedelser. Men tenk eventuelt over hvilke historier du har lyst til at fortelle fra ditt eget liv og overvei hvilke billeder/fotos du evt. vil bruke. Ta gjerne disse med til workshopen så du har noe å arbeide med. Det kan for eksempel være det stedet du bodde da du fant ut at du var hivpositiv, eller noe annet.

Dato: 24. – 25. august og 7.- 8. september. Workshopen varer over to helger og du må derfor delta begge helgene dersom du melder seg på.

Begrenset antall deltakere!

Påmeldingsfrist: 9. august

epost

Les også

schedule26.07.2024

→ Hiv og stigma i helsevesenet

En europeisk undersøkelse viser at opp mot 69% av alle som møter mennesker med hiv gjennom sin profesjon, har manglende kunnskap om overføring og forebygging av hiv. Mer enn halvparten av respondentene rapporterte at de følte en grad av bekymring når de visste at pasienten levde med hiv, for eksempel ved blodprøvetaking eller sårstell.

schedule26.07.2024

→ Når helse ikke kan prioriteres 

Sterke vitnesbyrd fra krigsherjede områder som Ukraina, Armenia, Palestina og Sudan viser at mange som lever under umenneskelige forhold må prioritere sikkerhet og trygghet, og at helse og medisiner ofte kommer i annen rekke.