— Bli med HivNorge på Oslo Pride!

I slutten av juni arrangeres Oslo Pride og tradisjonen tro er HivNorge på plass, både på Pride House, med stand i Pride Park og i paraden. — Frivillige er hjertelig velkomne til å bidra, sier HivNorges nyvalgte styreleder, Roger Dybedahl.

scheduleOppdatert: 02.05.2023

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Pride Park har de siste årene blitt arrangert i Spikersuppa i Oslo, men i år vil parken være på Kontraskjæret. — Det er et flott parkområde som gir enda større plass til mangfoldet og kjærligheten, og etter fjorårets tragiske hendelse, ser vi ekstra frem til å samles igjen under Oslo Pride, sier Dybedahl. — I dagene 28. juni til 1. juli vil vi i HivNorge være til stede med stand i Pride Park, og vi gleder oss stort til å gå i paraden lørdag 1. juli. Og vet du allerede nå at du har lyst til å bidra, så er det bare å melde din interesse til Bente i sekretariatet, oppfordrer Dybedahl.

HivNorge vil også ha flere innslag på Pride House. — Å leve 40 år med hiv tett inn på oss, har gjort noe med mange av oss. Sammen med FRI vil vi snakke om hvordan hiv har påvirket og fortsatt påvirker livene våre, forteller Anne-Karin Kolstad, generalsekretær i HivNorge. — Vi vil også se på hva som skjedde da saunaen og SLM Oslo måtte stenge sine lokaler, og spør om folk fortsatt opplever stigma knyttet til PrEP-bruk og hvordan ting har utviklet seg etter vi fikk PrEP. Tidspunktene for arrangementene annonseres så fort programmet er klart.

Paraden går fra Grønland lørdag 1. juli. — HivNorge vil ha et eget innslag i paraden, forteller Dybedahl, — vi håper at mange blir med oss og lager fest og liv!

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.