Bli kjent med HivNorges juridiske tilbud

HivNorge har et utvidet rettshjelpstilbud for mennesker som lever med hiv. Juridisk rådgiver i HivNorge, Birgitta Onarheim, vil gi en presentasjon av dette tilbudet på temakvelden torsdag 11. november kl. 18.

scheduleOppdatert: 09.11.2021

createForfatter: Bente Bendiksern

labelEmner:

Lenke til påmelding finner du her.

I tillegg til Halvor Frihagen, kan Birgitta Onarheim hjelpe med spørsmål som har direkte med hiv å gjøre, som diskriminering, taushetsplikt og pasientskade, men også andre spørsmål, som innen husleierett, arbeidsrett, migrasjonsrett, boligrett og familierett er aktuelt.

Temamøtet vil foregå digitalt, og det vil bli anledning til å stille spørsmål etter Onarheims presentasjon. Selve presentasjon vil tas opp og bli publisert på HivNorges websider og YouTube-kanal i etterkant av møtet. Opptaket stopper når spørsmålsrunden begynner.

Du kan delta digitalt eller ved å møte i HivNorges lokaler. Alle som deltar digitalt, vil få tilsendt en lenke og en beskrivelse av hvordan man deltar digitalt.

Gi beskjed når du melder deg på hvis du ønsker å være til stede i våre lokaler.

Ta kontakt på e-post eller telefon 21314580 om du har noen spørsmål.

Meld deg på her!

Velkommen til temakveld torsdag 11. november kl. 18.

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.