Bli kjent med HivNorges juridiske tilbud

HivNorge har et utvidet rettshjelpstilbud for mennesker som lever med hiv. Juridisk rådgiver i HivNorge, Birgitta Onarheim, vil gi en presentasjon av dette tilbudet på temakvelden torsdag 11. november kl. 18.

scheduleOppdatert: 09.11.2021

createForfatter: Bente Bendiksern

labelEmner:

Lenke til påmelding finner du her.

I tillegg til Halvor Frihagen, kan Birgitta Onarheim hjelpe med spørsmål som har direkte med hiv å gjøre, som diskriminering, taushetsplikt og pasientskade, men også andre spørsmål, som innen husleierett, arbeidsrett, migrasjonsrett, boligrett og familierett er aktuelt.

Temamøtet vil foregå digitalt, og det vil bli anledning til å stille spørsmål etter Onarheims presentasjon. Selve presentasjon vil tas opp og bli publisert på HivNorges websider og YouTube-kanal i etterkant av møtet. Opptaket stopper når spørsmålsrunden begynner.

Du kan delta digitalt eller ved å møte i HivNorges lokaler. Alle som deltar digitalt, vil få tilsendt en lenke og en beskrivelse av hvordan man deltar digitalt.

Gi beskjed når du melder deg på hvis du ønsker å være til stede i våre lokaler.

Ta kontakt på e-post eller telefon 21314580 om du har noen spørsmål.

Meld deg på her!

Velkommen til temakveld torsdag 11. november kl. 18.

Les også

schedule26.07.2024

→ Hiv og stigma i helsevesenet

En europeisk undersøkelse viser at opp mot 69% av alle som møter mennesker med hiv gjennom sin profesjon, har manglende kunnskap om overføring og forebygging av hiv. Mer enn halvparten av respondentene rapporterte at de følte en grad av bekymring når de visste at pasienten levde med hiv, for eksempel ved blodprøvetaking eller sårstell.

schedule26.07.2024

→ Når helse ikke kan prioriteres 

Sterke vitnesbyrd fra krigsherjede områder som Ukraina, Armenia, Palestina og Sudan viser at mange som lever under umenneskelige forhold må prioritere sikkerhet og trygghet, og at helse og medisiner ofte kommer i annen rekke.