Å motta en hivdiagnose

Vil du delta i et forskningsprosjekt om hvordan det var å motta en hivdiagnose? Deltagelse skjer gjennom et anonymt spørreskjema og tar ca. 15 minutter.

scheduleOppdatert: 24.05.2019

createForfatter: Sekreteriatet

labelEmner:

Studien er et empirisk forskningsprosjekt designet av Julius Matre, psykologi profesjonsstudent ved Det Internasjonale Faktultetet for Psykologi ved Universitetet i Warszawa, med tilsyn av prof. Zofia Borska-Madrzycka, MSc. Studien ser på tanker og erfaringer man kan oppleve etter å ha mottatt en hivdiagnose, og hvilke mestringsstrategier man eventuelt har bukt.

Spørsmål eller andre henvendelser kan sendes til Julius Matre, på e-post: j.matre@student.uw.edu.pl

Følg link for spørreskjema på norsk: https://warsawpsy.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_dhz9SCNVChflldz

Følg link for spørreskjema på engelsk:  https://warsawpsy.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_29NFZvJHmkfVVtP

 

Les også

schedule26.07.2024

→ Hiv og stigma i helsevesenet

En europeisk undersøkelse viser at opp mot 69% av alle som møter mennesker med hiv gjennom sin profesjon, har manglende kunnskap om overføring og forebygging av hiv. Mer enn halvparten av respondentene rapporterte at de følte en grad av bekymring når de visste at pasienten levde med hiv, for eksempel ved blodprøvetaking eller sårstell.

schedule26.07.2024

→ Når helse ikke kan prioriteres 

Sterke vitnesbyrd fra krigsherjede områder som Ukraina, Armenia, Palestina og Sudan viser at mange som lever under umenneskelige forhold må prioritere sikkerhet og trygghet, og at helse og medisiner ofte kommer i annen rekke.