Workshop og idémyldring– HivNorges budskap og profil

Har du noen gode ideer til et nytt slagord vi kan bruke? Synes du vi burde løfte et annet budskap på t-skjorter, bannere, i sosiale medier eller på nettsiden? Eller har du innspill til helt nye måter vi kan løfte vår profil og spre informasjon? Vi ønsker å høre dine innspill og ideer! 26. oktober inviterer vi frivillige og medlemmer til idémyldring og workshop om HivNorges profil og budskap.  

Hvor og når

place HivNorges lokaler, Rosenkrantz' gate 4 event 26.10.2023 - 26.10.2023 schedule 17:00 - 19:00

Foto: Unsplash/Patrick Perkins

HivNorge driver aktivt informasjonsarbeid for å øke kunnskap om hiv i samfunnet. Økt kunnskap bidrar til å bekjempe stigma og diskriminering av mennesker som lever med hiv, og er et viktig verktøy i forebyggingsarbeidet.

En stor del av dette arbeidet inkluderer organisasjonens frivillige og medlemmer, som står på stand, holder innlegg og deler informasjon om organisasjonen i ulike kanaler. Derfor ønsker vi innspill, tips, råd og konstruktiv kritikk fra dere, slik at vi sammen kan jobbe frem et budskap og en profil som best mulig formilder det vi ønsker å si, på en tydelig og effektiv måte.

Torsdag 26. oktober kl. 17 inviterer vi til workshop og idémyldring i våre lokaler. Vi oppfordrer alle frivillige og medlemmer som brenner inne med gode ideer og innspill til å komme!

 

Det blir enkel servering, så vi ber om at du melder deg på.

Har du spørsmål eller innspill du ønsker å komme med på forhånd, kan du ta kontakt med sekretariatet på telefon 21 31 45 80 eller mail til post@hivnorge.no.