Workshop: Menn som har sex med menn

Workshop om livsstil for menn som har sex med menn.

Hvor og når

place Oslo event 21.10.2022 - 23.10.2022 schedule 18:00

Vi inviterer til en workshop om livsstil for deg som er mann og har sex med menn.

OBS: Workshopen er nå fullbooket, men om du ønsker å bli satt på venteliste kan du sende en mail til einar@hivnorge.no så kan du bli satt på venteliste.

Hvilke liv lever vi, og hvordan vil vi leve? Enten du tenker på deg selv som homofil, bifil, heterofil eller noe annet – så er dette seminaret åpent for deg som er mann og har seksuelle erfaringer med andre menn.

Vi kan sammen utforske ulike tema som åpenhet, skam, rus, sex, psykisk helse, seksuell helse, egenomsorg, ensomhet og fellesskap. Målet er å møte andre som har liknende erfaringer som deg selv, og finne ut hvordan vi kan ta vare på oss selv og hverandre.

Alle våre arrangementer er gratis for medlemmer, og vi dekker også reise og overnatting. Medlemskap koster 100 kr. per år og er åpent for alle privatpersoner. Hvis du ikke ønsker å bli medlem, koster workshopen kr. 400,- inkludert reise og overnatting.

Dersom det kommer flere påmeldinger enn vi har plasser, vil personer som ikke har deltatt på liknende workshops tidligere bli prioritert.