Workshop — ‘Gå din egen vei’

Har krigen i Europa eller trangere økonomi ført til at du kjenner på uro og usikkerhet? Opplever du at ensomhet eller hivdiagnosen tar for mye negativ plass i hverdagen? Kunne du tenke deg å stenge ute alt kaos fra omverdenen og skape en indre ro? I workshopen 'Gå din egen vei' vil du få innsikt og veiledning på nettopp dette.

Hvor og når

place Østlandsområdet event 06.05.2023 - 07.05.2023 schedule 10:00

HivNorge inviterer til workshopen ‘Gå din egen vei’ som blir ledet av Walter Heidkamp. Walter er NLP-Coach og ACMC Metacoach og sertifisert medlem av DNCF (Den Norske CoachForening).

Gjennom to dager vil du få verktøy til å bygge en indre styrke og til å holde fokus på det som er viktigst i livet ditt, til tross for at verden utenfor er preget av krig, økonomisk usikkerhet og pandemi.

Uavhengig av om dine personlig mål handler om å styrke fysisk eller psykisk helse, strukturere din økonomi, bedre mestre å bygge relasjoner eller rett og slett at du ønske å kjenne deg lykkeligere, så vil workshopen gi deg kunnskap og verktøy som vil være til nytte for å gå videre med selvtillit og ro.

Workshopen blir arrangert lørdag 6. og søndag 7. mai, på Østlandsområdet. HivNorge dekker kostnader knyttet til reise og opphold.

Det er begrenset antall plasser, og du melder deg på ved å trykke på knappen under. Påmeldingsfrist torsdag 20. april.

Ta kontakt med Bente om du har spørsmål til workshopen.

Foto: Marianne Lind