Temakveld om kvinner og hiv

Er det noe man som kvinne som lever med hiv bør være ekstra oppmerksom på? Onsdag 14. oktober inviterer HivNorge til temakveld om kvinner og hiv, med dr. Nneka Nwokolo. Få med deg siste nytt om kvinner og hiv, graviditet, amming og overgangsalder.

Hvor og når

place Der hvor du befinner deg event 14.10.2020 - 14.10.2020 schedule 18:00

Dr. Nneka Nwokolo, har vært senior global medisinsk direktør i ViiV Healthcare siden mars 2019. Før dette var hun konsulentlege innen seksuell helse og hivbehandling ved Chelsea og Westminster Hospital og 56 Dean Street Clinic i London hvor hun har jobbet siden 2001.

Nneka har lang erfaring med behandling av seksuelt overførbare infeksjoner og hiv og deltok i utarbeidelsen av de nasjonale retningslinje for behandling av klamydia i Storbritannia.

Nneka har skrevet flere vitenskapelige artikler, og hennes interessefelt omfatter blant annet den seksuelle og reproduktive helsen til kvinner som lever med hiv.

Temakvelden vil være digital, med et begrenset antall plasser til personer som ønsker å følge temakvelden fra våre lokaler. Gi beskjed når du melder deg på hvis du ønsker å være tilstede i våre lokaler.

Temakvelden vil foregå på engelsk. Det er mulig å stille spørsmål under temakvelden eller sende inn spørsmål i forkant. Spørsmål kan sendes til post@hivnorge.no, via vår Facebook-side eller til 96626062.

For å kunne delta digitalt er det behov for en smarttelefon eller datamaskin med internettilgang. Temakvelden vil arrangeres via et program som heter Teams. Det er ikke vanskelig å bli med på dette, og hvis du har problemer med å koble deg på så hjelper vi deg.

En lenke til arrangementet blir sendt til alle påmeldte deltagere etter at påmeldingsfristen går ut mandag 12. oktober kl. 15. Når du trykker på lenken kan du følge temakvelden via web, eller du laste ned Teamsappen dersom du ikke allerede har den på din telefon/datamaskin (anbefales for bedre kvalitet). Du følger deretter instruksen i programvaren for å koble deg opp til arrangementet.

Ta kontakt på post@hivnorge.no eller telefon 21314580 om du har noen spørsmål.

Tid: Onsdag 14. oktober kl. 18
Sted: Digitalt eller fra HivNorges lokaler
Påmeldingsfrist: Tirsdag 13. oktober kl. 12.00