«PrEP-hore» eller ansvarlig?

Opplever folk stigma når de bruker den hivforebyggende behandlingen PrEP? Har det ført til økt forekomst av andre seksuelt overførbare infeksjoner? HivNorge inviterer til panelsamtale på Pride House, om erfaringer og opplevelser knyttet til PrEP.

Hvor og når

place Legenes hus kurs- og konferansesenter event 28.06.2023 - 28.06.2023 schedule 19:00

Den forebyggende hivmedisin, PrEP, ble tilgjengelig i Norge i 2017. I dag bruker over 2.300 personer PrEP i Norge. Dette er personer som er i risiko for få hiv. Vi vil diskutere om folk fortsatt opplever stigma knyttet til PrEP-bruk, eller er det mer normalisert? Ble det slik man hadde fryktet med tanke på økning av seksuelt overførbare infeksjoner? Fikk de som lever med hiv en alliert i PrEP-brukerne, og bidro dette til å redusere stigma ved å leve med hiv?

Få med deg panelsamtalen med HivNorge, sykepleier fra Akershus universitetssykehus, infeksjonslege Frank Pettersen og PrEP-brukere. Samtalen vil åpne for innspill fra salen.

Samtalen vil finne sted på Legenes hus, kurs og konferansesenter på Christiania Torv 5, 0158 Oslo i lokalet Hippokrates, klokken 19.00 på onsdag 28. juni.

 

Foto: iStock