Kvinneseminar – Positive Women

25.–27. MAI: HivNorge og Nye Pluss inviterer til seminar for kvinner som lever med hiv. Under en hyggelig vårhelg sammen med andre hivpositive kvinner vil vi dele erfaringer og lære verktøy som kan være til nytte for å leve best mulig med hiv.

Hvor og når

place Et hotell på Østlandet event 27.05.2018 schedule 10:00

Vil du være med? Sett av helgen 25.–27. mai og bli med på en givende helg for, av og med kvinner som lever med hiv! Få med deg nyttige verktøy hjem og bli kjent med og utveksle erfaringer med andre kvinner. Vi samles på et hotell på Østlandet for faglig påfyll, sosialt samvær og gode samtaler.

Seminaret er utviklet av og for kvinner som lever med hiv, og på programmet står blant annet gruppeoppgaver, deling av positive erfaringer, og gruppeveiledning ved gestaltterapeut Heidi Gaupseth.

I tillegg til det faglige programmet vil vi som vanlig sette av god tid til å ha det sosialt sammen og bli bedre kjent. Målsettingen med helgen å samle kvinner til dialog og legge grunnlag for dannelse av uformelle nettverk mellom kvinner som lever med hiv.

Seminaret er i regi av HivNorge og Nye Pluss og vil foregå over en helg på et hotell i østlandsområdet, fra fredag ettermiddag og med hjemreise søndag etter lunsj.

Det er begrenset antall plasser, og kvinner som ikke har deltatt før og medlemmer vil bli gitt prioritet. For å få utbytte av seminaret er det viktig med gode norskkunnskaper.

Kursavgift: Gratis for medlemmer i HivNorge og/eller Nye Pluss. 400 kroner for ikke-medlemmer.
Er du ikke medlem, kan du melde deg inn via påmeldingsskjemaet. Medlemskap koster 250 kroner i Nye Pluss (100 for ikke-arbeidende hivpositive) og 100 kroner i HivNorge.

Inkludert er hotellopphold i to netter, frokost, lunsj og middag. Utenbys deltakere kan få dekket reiseutgifter til Oslo etter rimeligste måte.

Påmeldingsfrist: 7. mai. Meld deg på her.