Har du et godt sexliv?

HivNorge inviterer til helgeseminar for menn mellom 20 og 45 år som har sex med menn (MSM). Vi skal blant annet snakke om chemsex, bareback og psykisk helse.

Hvor og når

place Oslo-området, mer info gis til påmeldte event 11.10.2019 - 13.10.2019 schedule 17:00

Å navigere seg gjennom livet for menn som har sex med menn kan by på utfordringer.

Når hivpositive opplyser om status på profilen sin på Grindr eller Gaysir kan de oppleve hets. PrEP-brukere som opplyser om at de går på PrEP kan oppleve det samme. Hetsen kan være anklager om at de er uansvarlige som puler rundt. Bak dette ligger krav om at gode skeive menn skal gifte seg og få barn. Går man likevel ut på sjekker’n kan det virke på Grindr og Gaysir som at man helst skal se ut og prestere som en pornostjerne. Og hva gjør du om sex-partneren du avtaler treff med har tatt GHB før oppmøtet og korker over (går i overdose) når han først er hos deg? Hvordan ivaretar vi hverandre i chemsex? Flinke gutter sjekker seg jevnlig for kjønnssykdommer, men hvordan gjøre det trygt å si fra til partnerne sine om at nå må de også teste seg?

HivNorge inviterer til msm-seminar hvor vi spør hvordan vi kan oppnå gode sexliv, og gode og meningsfylte relasjoner til oss selv og de rundt oss. Vi snakker chemsex, bareback og psykisk helse, og vi tror alle som deltar har i seg erfaringer og innspill som gjør at vi sammen kan løfte hverandre frem.

Seminaret er åpent for msm som lever med hiv og er i alderen 20 til 45 år.

Det er begrenset antall plasser, og personer som ikke har deltatt før og medlemmer vil bli gitt prioritet.

Kursavgift: Gratis for medlemmer i HivNorge og 400 kroner for ikke-medlemmer. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn via dette skjemaet. Medlemskap koster 100 kroner for tolv måneder.

Inkludert er hotellopphold i to netter, frokost, lunsj og middag. Utenbys deltakere kan få dekket reiseutgifter til Oslo etter rimeligste måte. Seminaret foregår i Oslo.

Påmeldingsfrist: 25. september 2019