Helgeseminar for msm-veteraner!

For menn som har sex med menn (msm) og har levd med hiv siden før 1996?

Hvor og når

place Rømskog Spa. Oppmøte hos HivNorge fredag 2. november. event 02.11.2018 schedule 16:00

OBS: Påmeldingen til dette seminaret er allerede fulltegnet, før påmeldingsfristen er utgått. Vi har en venteliste man kan sette seg på om noen viser seg å ikke kunne delta.

Nå kan du møte andre i samme situasjon på helgeseminar 2.–4. november på Rømskog Spa.

Seminaret er utviklet for dere som tross dårlige odds levde med diagnosen og de utfordringene manglende medisiner bidro til, og hvordan dette på ulike måter har preget livet senere. Hvilke spor det har satt, hvilke erfaringer man sitter med rundt åpenhet, hemmelighold og skam, og hvilke overlevelsesstrategier hver enkelt har hatt. Vi vil også ha fokus på sex og kjærlighetsliv, hva det kan bety å bli eldre med hiv og i tillegg kanskje få og leve med andre helseutfordringer som er vanlig når man blir eldre. Om det er alder, hiv, medisinen eller en kombinasjon, som er grunn til eventuelle helseutfordringer, hvordan kan man best ivareta helheten i helsebildet. Hvordan påvirker det den enkelte at hivmedisinen vår nå er satt ut på anbud.

HivNorge vil sammen med filosofisk praktiker Thomas Bernhard Thiis-Evensen fra Diakonhjemmet Omsorg og lege Nils Petter Sørung skape en god og trygg arena for samtaler og dialog denne helgen. Håper du blir med!

Endelig program og ytterligere informasjon vil komme på et senere tidspunkt.

Vi vil dekke reiseutgifter for de som er bosatt utenfor Oslo-området. Vi vil reise samlet tur/retur fra Oslo til Rømskog. Forventet avreise vil være ettermiddag fredag med retur etter lunsj søndag.

For de som er medlemmer i HivNorge er seminaret gratis. For ikke-medlemmer er det en egenandel på kr. 400,-. Medlemsskap i HivNorge koster kr. 100,- pr. år og du kan melde deg inn på denne linken.

Du melder deg på seminaret via denne linken.

Påmeldingsfrist 17. oktober 2018.