Helgeseminar for MSM pionerer

Helgeseminar 25.-27. oktober på Soria Moria på Voksenkollen i Oslo, er for msm (menn som har sex med menn) pionerer som har levd med hiv siden før medisinrevolusjonen.

Hvor og når

place Soria Moria event 25.10.2019 - 27.10.2019 schedule 11:30

Det er utviklet for dere som til tross for dårlige odds lever med diagnosen, og hvordan dette på ulike måter preget livet da – og preger livet nå. Hvilke spor og erfaringer man sitter med, hva med åpenhet, hemmelighold og skam. Hvilke overlevelsesstrategier hver enkelt har hatt. Vi vil også ha fokus på sex og kjærlighetsliv. Nå er det grundig fastslått at 0=0, som betyr at uten målbart virus er vi ikke smittsomme. Kan vi og tør vi virkelig tro på det? Tør vi ha sex igjen? Tør vi droppe kondom? Hva betyr god seksuell helse for oss?

HivNorge vil sammen med filosofisk praktiker Thomas Bernhard Thiis-Evensen fra samtalesenteret «Dialog» og sexolog Jorge Johansen skape en god og trygg arena for samtaler og dialog, i vakre naturomgivelser

Håper du blir med, men du må ta fri fredagen.

Endelig program og ytterligere informasjon vil komme på et senere tidspunkt. Reiseutgifter vil bli dekket for de som er bosatt utenfor Oslo-området. Hver enkelt må ta seg til Voksenkollen selv. Sjekk inn kl. 11.30, lunsj kl. 12.00 – og vi begynner seminaret rett etter lunsj kl. 13.00, seminaret avsluttes søndag etter lunsj.

For medlemmer i HivNorge er seminaret gratis. For ikke-medlemmer er det en egenandel på kr. 400,-. Medlemsskap i HivNorge koster kr. 100,- pr. år og du kan melde deg inn via elektronisk innmeldingsskjema.

Påmeldingsfrist for seminaret er satt til 30. september. Påmelding skjer via «Påmelding»-knappen.

Ring eller mail gjerne Jens Harald Älgenäs Eliassen: jens.harald@hivnorge.no / 988 16 209 om du har noen spørsmål.