Gå med oss i Oslo Pride Parade

Igjen fylles Oslos gater med folk, farger og kjærlighet. Bli med å gå sammen med HivNorge i Oslo Pride Parade lørdag 1. juli.

Hvor og når

place Oslo event 01.07.2023 - 01.07.2023 schedule 10:30 - 15:00

Vi gleder oss til å gå i paraden! Vil du være med oss og feire kjærlighet og mangfold?

Lørdag 1. juli fylles gatene av farger, flagg og kjærlighet. HivNorge vil i år gå stolte og sterke til fots i paraden, og vi ønsker alle hjertelig velkomne til å gå sammen med oss. Ta gjerne med en venn eller familiemedlem. Gå for fellesskap og inkludering, og gå for noen som ikke tørr å gå selv.

Vi inviterer til frokost og samling i våre lokaler i Rosenkrantz’ gate 4 klokken 10.30. Si gjerne fra via epost eller sms (tlf. 966 26 058) om du vil komme på frokost, slik at vi vet hvor mange vi blir. Derfra drar vi sammen kl. 11.30 for oppmøte i paraden i Grønlandsleiret, klokken 12.00. Vi har t-skjorter, flagg og stæsj til alle som ønsker. Vi er takknemlige for støtten og stæsjet fra Nordic Pride som vi bruker til å pynte oss med regnbuens farger.

HivNorge går som nummer 55 i paraden, og du kan også møte direkte i Grønlandsleiret kl. 12 om du ønsker det. Paraderuten vil i år gå fra Grønlandsleiret, via Jernbanetorget, forbi HivNorges kontor i Rosenkrantz’ gate/Regnbuegata og derfra ned til Rådhusplassen.

Husk å kle deg etter været og ta med vann og solkrem. Vi håper å se deg i paraden sammen med oss!

Ta kontakt med sekretariatet om du har spørsmål: 21 31 45 80 eller post@hivnorge.no

Foto: HivNorge