Chemsexkonferansen 2023

Chemsexkonferansen blir arrangert for tredje gang i Norge. Chemsex innebærer bruk av rusmidler før eller sammen med sex, for å øke seksuell utholdenhet, lyst eller forsterke seksuell nytelse. Har du en skeiv, mannlig ruspasient foran deg, bør du vite hva chemsex er. Bli med på konferanse og lær mer.

Hvor og når

place Oslo Event Hub, Dronningensgate 4, Oslo event 16.10.2023 - 17.10.2023 schedule 09:00

For tredje gang arrangerer Chemfriendly Norge chemsexkonferansen for fagpersoner og andre som møter på chemsex og andre former for seksualisert rusbruk. Her presenteres ny internasjonal forskning om chemsex og hva chemsex-pasienter ønsker fra helsepersonell. Om hvordan chemsex-pasienter forstår skadeforebygging og om hvordan helsepersonell kan bidra til å forebygge seksuelle overgrep, der rus og sex blandes. Det blir fokus på behandling av mennesker som er avhengig av rusmidler for å ha sex. Det vil presenteres eksempler på god praksis for psykososial ivaretagelse av chemsex-pasienter, fra både skandinavisk og internasjonalt hold.

Det blir en faglig sterk konferanse, med stor takhøyde for kritiske diskusjoner.

Konferansen arrangeres i Oslo 16. og 17. oktober, på Oslo Event Hub.

Konferansen er godkjent av Norsk psykologforening som vedlikeholdskurs for spesialister, med 15 timer.

Påmelding:

Klikk her for påmelding.

– Pris for å melde seg på for en dag er 850 kroner.

– Pris for å melde seg på for to dager er 1690 kroner.

– Har du brukererfaring, koster deltakelse 50 kroner per dag. Da klikker du på «Avtalebillett».

Chemsexkonferansen er et av de få fagkonferansene på rusfeltet i Norge, som er bygget nedenfra og opp: det er skeive og sexarbeidende rusbrukere som har tatt initiativet, og som står bak organiseringen. Chemfriendly oppfordrer personer med brukererfaringer (pågående så vel som tidligere erfaringer) å delta.

Påmeldingsfristen er 30. september.

Foto: Chemfriendly