Bli med HivNorge i regnbuetoget

Lørdag 10. september inviterer Oslo Pride til et regnbuetog gjennom Oslos gater, som ender opp i en solidaritetsmarkering på Kontraskjæret. Sammen vil vi vise at kjærligheten vinner – at mangfoldet er en rikdom. Bli med og gå sammen med HivNorge.

Hvor og når

place Oslo event 10.09.2022 - 10.09.2022 schedule 11:00 - 15:00

Terroren natt til 25. juni der to ble drept og flere skadet førte til at Oslo Pride sin parade ble avlyst. – En parade er viktig, ikke bare for de som går i den, men også fordi den signaliserer at du kan være slik du selv er og elske den du selv ønsker å elske, sier leder i Oslo Pride Dan Bjørke. Regnbuetoget blir ikke en parade slik vi kjenner den, men et folketog der alle som ønsker kan delta. Det blir ingen flåter eller egne seksjoner for ulike organisasjoner, og en behøver ikke melde seg på i forkant. Alle som ønsker å stå opp for mangfoldet og kjærligheten er invitert til å bli med. Ta med deg et flagg, og vis hvilket samfunn vi ønsker å ha.

HivNorge vil ta med flagg og bannere og gå i regnbuetoget. Vil du gå sammen med oss? Møt oss i våre lokaler i Christian Kroghs gate 34 kl. 11.00. Vi har t-skjorter og flagg, og går samlet for å møte regnbuetoget i Kongensgate kl. 12.00.

Toget vil ende opp ved Kontraskjæret hvor det vil være en solidaritetsmarkering kl. 14.00. Mer informasjon om markeringen kan du lese her.

Bilde: Daniel James/Unsplash