«Begeistring i balanse» – Helgeseminar for kvinner

HivNorge inviterer kvinner som lever med hiv til «Begeistring i balanse»-seminar 10.-12. mai. Det blir en hyggelig og spennende helg ledet av begeistringstrener Vibeke Olss!

Hvor og når

place Oslo-området, mer info gis til påmeldte event 10.05.2019 - 12.05.2019 schedule 17:00

HivNorge inviterer kvinner som lever med hiv til et spennende og lærerikt helgeseminar!

Vibeke Olss er en energisk og fargerik foredragsholder og mentaltrener. Hun fokuserer på å gi folk verktøy til å påvirke sin egen hverdag, forstå sin egen verdi og endre negative tankemønstre. Vibeke har blant annet holdt foredrag for Kreftforeningen og stiftelsen Retretten. Hennes visjon er «begeistrende kvalitet i gjerningsøyeblikket»! Les mer om Vibeke Olss her.

Seminaret er fra fredag 10. mai til søndag 12. mai 2019, på et hotell i Oslo-området. Seminaret er gratis for medlemmer og koster 450,- for ikke-medlemmer. Inkludert er hotellopphold i enkeltrom for to netter og frokost, lunsj og middag. De som bor utenfor Oslo får dekket reisekostnader etter rimeligste måte.

Det er begrenset antall plasser og kvinner som ikke har vært med før og HivNorges medlemmer vil prioriteres. Det forventes at deltagerne aktivt bidrar under foredrag og i aktiviteter gjennom hele seminarhelgen. Gode norskkunnskaper er viktig for å få utbytte av seminaret.

Påmeldingsfrist: 23. april 2019.