HivNorge kaller inn til årsmøte  

HivNorges årsmøte er organisasjons høyeste organ og skal ifølge vedtektene avholdes hvert år innen utgangen av mars. Årsmøtet for 2024 er fastsatt til 21. mars 2024 og innkallingen er nå sendt ut til medlemmer.  

scheduleOppdatert: 19.01.2024

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Innkallingen til årsmøtet er sendt ut per e-post til alle medlemmer som har oppgitt sin e-postadresse og som har samtykket til å motta informasjon per e-post.  

Dersom du ikke har oppgitt e-postadresse eller du ikke har samtykket til å motta informasjon på e-post fra HivNorge, kan du kontakte HivNorges sekretariat for å få tilsendt innkallingen på e-post. 

Medlemmer som har samtykket til å motta informasjon på e-post, men som ikke har fått innkallingen i innboksen oppfordres til å sjekke søppelpost-mappen. Ser du ikke innkallingen i søppelpost-mappen, kan du kontakte HivNorge for å bekrefte at vi har riktig e-postadresse registrert på deg.  

Har du noen spørsmål om innkallingen, årsmøtet eller medlemskap, ta kontakt med sekretariatet på post@hivnorge.no eller tlf. 21 31 45 80.  

Les også

schedule05.07.2024

→ Til minne om Ulf Tveten

25. juni 2024 gikk Ulf Tveten bort. Gjennom hans åpenhet om å leve med hiv, samt hans engasjement i HivNorge, har han vært en viktig bidragsyter i kampen mot fordommer og stigma. Under bisettelsen i Vestre gravlund Nye kapell fredag 5. juli, holdt generalsekretær Anne-Karin Kolstad en minnetale på vegne av HivNorge og Helseutvalget. Minnetalen kan du lese her. 

schedule03.07.2024

→ 10 år som generalsekretær 

I mai 2024 var det ti år siden Anne-Karin Kolstad ble ansatt som generalsekretær i HivNorge. Med sin solide ledererfaring fra en rekke organisasjoner og unike evne til bygge nettverk og knytte kontakter, har hun bidratt til å utvikle HivNorge til en aktiv og utadrettet pasientorganisasjon med en tydelig brukerstemme. Vi har bedt henne skrive noen ord om sine ti år i sjefsstolen.