HivNorge kaller inn til årsmøte  

HivNorges årsmøte er organisasjons høyeste organ og skal ifølge vedtektene avholdes hvert år innen utgangen av mars. Årsmøtet for 2024 er fastsatt til 21. mars 2024 og innkallingen er nå sendt ut til medlemmer.  

scheduleOppdatert: 19.01.2024

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Innkallingen til årsmøtet er sendt ut per e-post til alle medlemmer som har oppgitt sin e-postadresse og som har samtykket til å motta informasjon per e-post.  

Dersom du ikke har oppgitt e-postadresse eller du ikke har samtykket til å motta informasjon på e-post fra HivNorge, kan du kontakte HivNorges sekretariat for å få tilsendt innkallingen på e-post. 

Medlemmer som har samtykket til å motta informasjon på e-post, men som ikke har fått innkallingen i innboksen oppfordres til å sjekke søppelpost-mappen. Ser du ikke innkallingen i søppelpost-mappen, kan du kontakte HivNorge for å bekrefte at vi har riktig e-postadresse registrert på deg.  

Har du noen spørsmål om innkallingen, årsmøtet eller medlemskap, ta kontakt med sekretariatet på post@hivnorge.no eller tlf. 21 31 45 80.  

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.