Testetilbud

Under årets Skeive dager i Oslo kan du få testet deg for seksuelt overførbare infeksjoner i Pride park. I tillegg til hivtesten tilbyr Olafiaklinikken i samarbeid med HivNorge testing for syfilis, hepatitt B og C, gonoré, klamydia og mycoplasma.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Det er første gang at Olafiaklinikken tilbyr et komplett testetilbud i parken, som i år er på Rådhusplassen i Oslo.

Sol-Britt Molin fra Olafiaklinikken

– Dersom man har andre seksuelt overførbare infeksjoner øker også smitterisikoen for hiv. Vi er flinke til å svare på spørsmål om smitte, smitterisiko, smitteveier og forebygging av alle seksuelt overførbare infeksjoner. Kom og besøk oss på standen vår, sier Sol-Britt Molin fra Olafiaklinikken.

Det er mulighet for å teste seg onsdag til fredag fra kl. 16-20 og lørdag fra kl. 12-20. 

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.