Med gullkondomer i veska

Fredag den 13. mai brakte det løs for Gullruten - den norske tv-bransjens årlige prisutdeling. Kjente fjes fylte Grieghallen og HivNorge benyttet anledningen til å sette fokus på hivsaken.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Av Bente Bendiksen

labelEmner:

 

Skjønnhetsdronning Linda Johansen og generalsekretær i HivNorge, Evy-Aina Røe, viser frem de lekre gullkondomene i Lindas beautylounge.

HivNorge ønsker å synliggjøre at hiv fortsatt er høyst aktuelt i det norske samfunnet. Gjennom deltakelse på et så stort arrangement som Gullruten, tar HivNorge i bruk nye metoder for å nå ut med informasjon. Organisasjonen får ofte tilbakemeldinger fra mange som ikke tror at hiv lenger er aktuelt i det norske samfunnet, siden de hører så lite om det i media. Som et ledd i å få satt hiv på dagsorden, jobber HivNorge med å sette fokus på hiv i ulike arenaer, både nye og gamle.

Og det er ingen tvil om at deltakerne under Gullruten og på festen etter prisutdelingen fikk noe å snakke om. For i anledning Gullruten delte HivNorge ut lekre gullkondomer, noe som viste seg å være svært populært. Kondomene ble delt ut i Linda Johansens Beautylounge, hvor de nominerte ble tilbudt velværeprodukter og behandling. I de populære beautybagene fylt med godsaker til artistene, hadde gullkondomene også en naturlig plass. Og ikke minst, store boller var på festen fylte til randen av gullkondomer. Etter tempoet å dømme på hvor fort bollene ble tømt, må man vel kunne si at gjestene burde være godt rustet for fremtidige aktiviteter.

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.