Mer enn hivpositiv

HivNorge og Norsk Selvhjelpsforum inviterer til seminar 11.–13. mars 2011. Seminaret er spesielt beregnet på deg som opplever at hivdiagnosen tar for stor plass i hverdagen.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Av Bente Bendiksen

labelEmner:

Dette er en arbeidshelg om møtet med deg selv og omverdenen, og hvor man bruker fellesskapet som arbeidsarena og møteplass for å ta igjen plassen i sitt eget liv. Målsettingen er at man gjennom selvhjelpsarbeid setter seg i bedre stand til å håndtere hverdagen.

Sammen med andre hivpositive deler man erfaringer om det å leve med hiv, blant annet hvilke utfordringer man møter i hverdagen.

Seminaret blir ledet av Norsk Selvhjelpsforum. Det vil bli arbeid både i plenum og i grupper, slik at det stilles krav til gode norskkunnskaper.

her

Dersom du lurer på om dette er noe for deg og ønsker mer informasjon kan du kontakte Evy-Aina Røe på 21 31 45 85.

program for jeg er mer enn hivpositiv-seminaret

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.